ünnepség

2021.10.17. 18:45

Kiemelkedő munkájukért ismerték el a Békés megyei polgárőröket

Elismerések átadásával kiegészített ünnepséget tartott az Országos Polgárőr Szövetség a XX. századi magyar történelem egyik legmeghatározóbb eseményére, a sztálinista terror elleni népfelkelésre, a szovjet megszállás ellen folytatott szabadságharc 65 évvel ezelőtti kitörésére, az 1956-os forradalom és szabadságharc áldozataira, hőseire emlékezve.

P. G.

Az esemény több megyei Békési megyei személyiséget, illetve egy szervezetet is elismertek. Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere, miniszterelnök-helyettes, a Polgárőrség érdekében végzett kimagasló munkája elismeréséül, nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából a Köz Szolgálatáért Érdemjel Ezüst Fokozata kitüntetést adományozta Sárosi Mátyásnak, a Veress Ferenc Polgárőrség Sarkad tagjának.

Dr. Pintér Sándor a Polgárőrség érdekében végzett kimagasló munkája elismeréséül, nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából Miniszteri emléktárgyat adományozott Gyarmati Sándornak, a Békés Megyei Polgárörök Szövetsége elnökének, a Békési Polgárőrség Közhasznú Szervezet elnökének, az OPSZ elnöksége tagjának.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége példamutató polgárőr tevékenységükért, eredményes, áldozatkész munkájuk elismeréséül az „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntetésben részesítette a Kondorosi Polgárőr Egyesületet.

Az OPSZ elnöke, a polgárőrmozgalomban végzett tevékenysége elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Árgyelán Istvánnét, a Kétegyházi Petőfi Polgárőr Egyesület elnökét és Nagy Sándort, a Békési Polgárőrség KHSZ tagját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában