KÖVIZIG

2021.10.26. 15:57

Két Békés megyei szakembert is kitüntettek

Október 23-a, nemzeti ünnepünk alkalmából két Békés megyei vízügyben dolgozó szakember kapott elismerést Budapesten.

beol.hu

Láng István, az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatója Főigazgatói Dicsérő Oklevelet adományozott Gáspár Etelka igazgatási ügyintézőnek, szakterületén kifejtett magas színvonalú munkája elismeréséül – olvasható a " target="_blank">Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság közösségi oldalán.

Gáspár Etelka 35 éve aktív résztvevője a vízügyi szolgálatnak, a szakmája iránti elkötelezettség jellemző rá, kollégái bármikor számíthatnak segítségére, iránymutatására. Sok éves szakmai tapasztalattal, alapossággal és precizitással látja el feladatait.

A két kitüntetett: Bujdosó Szabolcs és Gáspár Etelka /Fotó: KÖVIZIG/Facebook/

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter Miniszteri Elismerő Oklevél elismerést adományozott Bujdosó Szabolcsnak, a Vízrendezési és Öntözési Osztály osztályvezetőjének, szakterületén kifejtett kiemelkedő és példaértékű munkájáért.

- Kollégánk munkáját példás szorgalommal végzi, munkatársait önzetlenül segíti, feletteseivel és beosztottjaival egyaránt kiváló kapcsolatot ápol. Széleskörű ismereteit remekül alkalmazza a gyakorlati kérdések megoldásában, helyismerete és az új dolgok iránti folyamatos érdeklődése példaként szolgál munkatársainak – áll az igazgatóság bejegyzésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában