meglepetés

2021.10.02. 14:09

Csőbe húzták kollégái a kétsopronyi polgármestert

Völgyi Sándor, Kétsoprony polgármestere azonnal a helyi művelődési házba sietett, amikor kollégái szóltak neki, hogy elromlott a légbefúvó az intézményben. A polgármester közölte, már menet közben hívja is telefonon a kivitelezőt, mert nemrég adták az új berendezést. Munkatársai megkérték, várjon még egy kicsit, és előbb a helyszínen győződjön meg arról, mi is a probléma. Ehelyett ünneplő csapat várta, ugyanis éppen 25 esztendeje Kétsoprony polgármestere.

– Annyira meglepett és meghatott a fogadtatás, hogy nem bírtam ki könnyek nélkül – mondta Völgyi Sándor, akit Petrovszkiné Krajcsó Ágnes jegyző és Szász Istvánné alpolgármester ötletgazdák által húztak csőbe kollégái. Herczeg Tamás országgyűlési képviselő mellett több település polgármestere is „éppen” arra járt, ajándékkal a kezében.

Baráth Lajos, Csorvás polgármestere elmondta, előtte való nap együtt vettek részt Völgyi Sándorral egy önkormányzati rendezvényen. Nem volt könnyű, de sikerült titokban tartani, hogy másnap miért is találkoznak majd újra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában