Gyula

2021.09.08. 14:09

Milliárdos fejlesztés várható az utcában

Lakossági fórumon mutatta be a Tiborc utca egymilliárd forintos fejlesztésének eddig elkészült terveit dr. Görgényi Ernő polgármester és Kiss Szabolcs önkormányzati képviselő a Román Kulturális Központban. A terv részleteit Tóth Gábor közlekedésépítő mérnök ismertette.

P. G.

A polgármester a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-oldalán kiemelte, a beszélgetésen több fontos kérdés, például a zöldfelületek mérete, a parkolók kialakítása és a villanyvezetékek elhelyezése kapcsán kikérték a környék lakóinak véleményét, hiszen nagyon fontos, hogy a számukra is ideális módon valósulhasson meg a beruházás.

Dr. Görgényi Ernő kitért arra, hogy a város gyógyhelyi területének határán húzódó Tiborc utca felújítása során a lakókörnyezet élhetősége és a lehető legjobb forgalomszabályozás mellett kiemelt szempont a város zöldfelületeinek növelése is, hiszen ez az egyik legjobb eszköz a klímaváltozás hatásainak mérsékelésére.

– A fejlesztés megkezdéséig még több alkalommal fogunk a hétfőihez hasonló fórumot szervezni, ezzel is lehetőséget biztosítva a folyamatos egyeztetésre a város lakóival – fogalmazott a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában