beruházás

2021.09.25. 15:52

Folytatódik a Gerlára vezető kerékpárút rekonstrukciója

Mint ismeretes a beruházás első ütemében a Gerla és Békéscsaba közötti kerékpárút középső szakaszának korszerűsítése már megtörtént. A napokban pedig arról döntött a Közgyűlés, hogy az első és utolsó szakasz építése is rövidesen megindulhat.

beol.hu

A Modern Városok Program keretében, a Kormány 100%-os támogatásából megvalósuló beruházás eredményeképpen megvalósul a Dobozi úti elkerülő körforgalom és a volt Május 1. TSZ között, valamint a Gém utca és a Csabai út bejárata közötti kerékpárút szakaszok felújítása is – olvasható Szarvas Péter, Békéscsaba polgármesterének " target="_blank">közösségi oldalán.

Fotó: Szarvas Péter/Facebook

A kivitelezők kiválasztása a közgyűlésen megtörtént. A munkálatok rövidesen elkezdődnek a kivitelezői szerződés megkötését követően.

A régen várt beruházás befejeztével a Gerla és Békéscsaba közötti kerékpárút teljes egészében megújul, ezzel pedig lényegesen komfortosabb és biztonságosabb körülményeket tudnak majd biztosítani a kerékpárral közlekedők számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában