Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!

2021.09.17. 19:02

Fidelitas: a fiatalok sem kérnek a baloldalból

A Fidelitas is csatlakozott, és gyűjti az aláírásokat a kormánypártok által indított Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióhoz – ismertette Kovács Gréta Tünde, a Fidelitas dél-alföldi regionális igazgatója, Békés megyei elnöke.

L. B.

– A baloldal egyszer már tönkretette az országot, és nem akarjuk, hogy újra megszerezzék a hatalmat. Ezért is volt természetes, hogy részt veszünk az akcióban – fogalmazott.

– Gyermekként már én is átéltem, hogy elvették a családtámogatásokat és nehéz helyzetbe sodorták a magyar embereket. Ma sokkal több lehetősége van a családoknak, legyen szó az otthonteremtési programról, a babaváró támogatásról vagy akár az ingyenes tankönyvekről.

Békés megye számos pontján jelen vannak a fidelitasosok /Fotó: Fidelitas/

Elmondta, hogy vannak olyan fiatalok, akik korukból fakadóan nem élték át a baloldali kormányzás borzalmait, a káros intézkedések mellett a gumibotozásokat és szemkilövetéseket. És azért kell ezekről beszélni, mert a múlt akar visszatérni Gyurcsány Ferenccel a háttérben.

Jelezte: Békés megye számos helyszínén jelen vannak a fidelitasosok. Hozzáfűzte: sokan keresik fel a standokat, hogy aláírják a petíciót, és örülnek, hogy fiatalokkal találkoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában