Békés megye

2021.09.10. 09:40

Féláron utazhatunk a pápai zárómisére

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus hétvégi rendezvényeire már most érdemes megváltani a menetjegyeket, helyjegyeket.

beol.hu

Sokan utaznak a vasárnapi pápai zárómisére, elkerülhető a pénztárak előtti sorban állás. Különvonatok, több kocsival közlekedő menetrend szerinti vonatok, távolsági és nemzetközi buszjáratok, a fővárosi helyszínek között közlekedő transzferjáratok biztosítják a rendezvény helyszíneire az eljutást. Kedvezmények is segítik a zarándok hívek utazását vasúton és a Volánbusz belföldi menetrend-szerinti járatain 50 százalékos jeggyel utazhatnak – olvasható a Mávcsoport honlapján.

A hétvégén várható nagyobb utasforgalom miatt a vonatok – amennyiben szükséges – több kocsival közlekednek.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A Kongresszusra utazók könnyebb eljutása érdekében szeptember 6-tól 10-ig a miskolci és a békéscsabai vonalon közlekedő egyes EuroCity (EC), InterCity (IC), és Agria InterRegió (IR) vonatok Kőbánya felsőn is megállnak.

A Keleti pályaudvarról Békéscsabára 16:10-kor és 17:10-kor induló Békés IC, a Brassóba 17:40-kor induló Corona EC, az Egerbe 15 órakor, 16-kor és 17-kor, a Miskolc, Nyíregyháza felé 15:30-kor induló Tulipán IC, a Miskolc, Hidasnémeti, illetve Sátoraljaújhelyre 16:30-kor induló Hernád-Zemplén IC, és a Miskolc, Sátoraljaújhelyre 17:30-kor induló Füzér-Tokaj IC a menetrendtől eltérően megáll Kőbánya felsőn.

További információk a Mávcsoport honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában