galériával / videóval

2021.09.27. 13:55

Balázsékra ébredt Békéscsaba

Békéscsabán indult hétfőn a Rádió 1 őszi Roadshow-ja. Balázsékkal egy jó hangulatú, interaktív műsorban találkozhatott a közönség a Korzó téren, ahol négy különböző játékkal várták őket. A műsorvezetőktől megtudtuk, jó érzés számukra újra a stúdión kívül adást vezetni.

Vásári Erzsébet

20210927 Békéscsaba Rádió 1 kitelepülés a képen Sebestyén Balázs műsorvezető fotó Bencsik Ádám Békés Megyei Hírlap

Fotó: Bencsik_Adam

A Rádió 1 tavaszi Városok Viadala című játéka után ígérték meg Balázsék a békéscsabai közönségnek, hogy őszi Roadshow-jukat innen indítják. Akkor egy-egy kisebb stáb települt ki a városokba, Csabán Miskovits Marci volt a műsorvezető.

A helyi közönség pedig annyira aktív volt, hogy innen küldték be a legtöbb fotót a szerkesztőségbe a kitelepülésről, amiért most a megyeszékhelyen állomásozik először Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani reggeli műsora.

Vadon Jani a helyszínen elárulta, sok városban szeretik őket, de Békéscsabán valamiért még jobban, mint máshol. Ezt pedig igyekeznek meghálálni a helyi közönségnek egyrészt azzal, hogy sokadjára jönnek el hozzájuk személyesen műsort vezetni, illetve azzal is, hogy gyakran emlegetik az itt élők vendégszeretetét.

Az őszi Roadshow első állomására érkeztek Balázsék /Fotók: Bencsik Ádám/

Hozzátette, ők az utóbbi tíz évben már többszörösen bejárták az országot, de Békéscsaba mindig különös és kiemelkedő hely volt számukra, hiszen itt mindig nagy megbecsülést, sok szeretetet és kedvességet kapnak. A kitelepülésről elmondta, mindig egy jó lehetőség arra, hogy személyesen is találkozzanak azokkal az emberekkel, akiknek a mindennapokban a négy fal közül közvetítenek.

Persze akkor is kapcsolatban vannak velük, olvassák az sms-eket és beszélnek a hallgatókkal telefonon is, de közvetlen kontaktusban lenni velük teljesen más élményt és hangulatot jelent.

Rákóczi Feri elmondta,

ugyan az otthona már máshol van, az érzelmi kötődés mindig megmarad benne Békés megyéhez, azon belül is szülővárosához, Újkígyóshoz.

Rákóczi Feri hazatért

Hozzátette, immár édesanyja és testvére is elköltözött innen, így kevesebbszer látogatnak egykori otthonukba. A Roadshow-ról kifejtette, Békéscsaba kiérdemelte, hogy az első állomása lehessen, hiszen innen érkezett a legtöbb fotó a Városok Viadalán.

Hangsúlyozta, jó érzés újra kitelepülniük, hiszen már megszokták, hogy évente kétszer személyesen is találkoznak a közönséggel, amiben a pandémia fennakadásokat okozott.

A rádiózás örök Sebestyén Balázs szerint

Sebestyén Balázstól megtudtuk, ez az utolsó Roadshow-juk, amit egyébként nagyon szeretnek, így most minden percét kiélvezik az előttük álló hétnek. Hozzátette, Békéscsaba egy különösen kedves helyszín számukra, mindig szívesen jönnek ide, és sok embert ismertnek már itt.

A rádiózásról elmondta, az szerinte egy örök dolog, ami a technika és az online világ fejlődésével sem esik szét. Azon belül is főként a reggeli műsorokra számítanak az emberek, hiszen nem csak zenét szeretnek hallgatni, kell nekik a tartalom és mellé a megszokott hangok is. Épp ezért igyekeznek műsorukat minél színesebbé, lehetőleg interaktívvá tenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában