Békéscsaba

2021.09.16. 09:50

A CsabaPark ad otthont a kolbászfesztiválnak

Október 29-31. között a CsabaPark ad otthont a 24. kolbászfesztiválnak, de ahogy arról már hírt adtunk, gyúróversenyek nélkül.

Ny. L.

20191031 Békéscsaba 23. Csabai Kolbászfesztivál Békéscsabán Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Forrás: Imre György/BMH

Fotó: Imre György

Hégely Sándor fesztiváligazgató kiemelte, ugyanakkor kolbászkészítési bemutatók lesznek, valamint a nemzetközi szárazkolbászversenyen kiderül, ki lesz idén a kolbászkirály. A zsűrizést október 29-én a CsabaParkban tartják, a versenydarabokat október 25–27. között adhatják le a nevezők a Gyulai úti Rendezvénypajtában.

– Szeretnénk programjainkat mindenki számára elérhetővé és a járványügyi helyzetre való tekintettel biztonságossá tenni – emelte ki az igazgató. – Ezért a belépés előzetes jegyvásárláshoz és regisztrációhoz kötött, a rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható majd. A legfrissebb információk folyamatosan megtalálhatók a fesztivál honlapján, közösségi oldalán.

Hégely Sándor kiemelte, a sertéshús népszerűsítésével, disznóvágás-, töltöttkáposzta-főző bemutatóval, helyi termékekkel és vásárral, kulturális programokkal, koncertekkel, a családoknak pedig különleges gyermekprogramokkal készülnek.

Előzmények:

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/lesz-kolbaszfesztival-csaban-de-gyuroversenyek-nelkul-4307864/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában