határozat

2021.08.09. 07:27

Több pénzből rendezhetnek programokat Mezőhegyesen

Úgy határozott a képviselő-testület, hogy az önkormányzat 2021. évi költségvetésében a város idei rendezvénytervének a keretét megemeli 200 ezer forinttal.

Cs. I.

Forrás: Archív, Mezőhegyes Város Önkormányzata/Facebook

A köztisztviselők, a közalkalmazottak – parkgondozó és karbantartó részleg dolgozói –, a szociális területen dolgozók, az egészségügy területén dolgozók és a közfoglalkoztatási programban dolgozók megvendégelésére jut így forrás. A kiadás fedezete az önkormányzat 2021. évi költségvetésének adóbevételi többlete volt.

A rendezvényekre egyébként 4 millió forint áll rendelkezésre. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a járványhelyzetre tekintettel a közművelődés területén bekövetkezett problémák enyhítésére 3 millió forint támogatást nyújtott. A Mezőhegyesi Román Nemzetiségi Önkormányzat pedig 500 ezer forint támogatást biztosít rendezvények megszervezésére. A második félévi programsorozat így lebonyolítható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában