letartóztatásban

2021.08.12. 10:28

Pedofilügy: gyakran vitt a kertjébe gyerekeket a gyulai jobbikos

A város egyik eldugott részén található telekre gyakran vitt ki gyerekeket táborozni, illetve magánfoglalkozásokra az a férfi, aki 2019-ben még a Jobbik színeiben indult Gyulán az önkormányzati választásokon, s nemrégiben gyermekpornográf felvételek készítésével és más bűncselekménnyel gyanúsították meg.

beol.hu

Forrás: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Pesti Srácok írása szerint a környéken élők, illetve kerttulajdonosok azt mondják, a jelenleg letartóztatásban lévő karateedző hetente többször is megfordult a kertben. A portál úgy tudja, itt próbált meg öngyilkos lenni őrizetbe vétele előtt: hasba szúrta magát, de túlélte.

A hírportál arról is írt, hogy tudnia kellett a Jobbiknak gyulai tagjuk zűrös múltjáról és ferde hajlamáról, ugyanis már több mint 20 évvel ezelőtt is felmerült, hogy a gyerekeket, főként a fiatal fiúkat szereti a karateedző.

Voltak szülők, akik panaszt tettek az iskolában, ahol órát tartott, mert tapogatta, simogatta a gyerekeket és olyan diák is volt, akit a szülei kimenekítettek és békéscsabai iskolába írattak át.

A Jobbik mindezek ellenére folyamatosan tolta előre: még önkormányzati képviselőjelöltként is indították 2019-ben, s csak idén tavasszal lépett ki a pártból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában