biztonságos közlekedés

2021.08.13. 07:02

Két utcában is javítják a kátyúkat Gádoroson

Az önkormányzat az elmúlt hetekben több nyertes pályázatról kapott értesítést.

Cs. I.

Szilágyi Tibor: a Nagy utcán lévő kátyú is eltűnik /A szerző felvétele/

Az utak, az utcák fokozott figyelmet érdemelnek, hiszen sok helyen szükséges a felújítás. A településnek több mint 30 kilométernyi saját fenntartású úthálózata van. Annak a jelentős része kátyús, szükséges a javítás. A helyreállításra folyamatosan keresik a forrásokat – mutatta meg az egyik helyszínt dr. Szilágyi Tibor.

Szilágyi Tibor: a Nagy utcán lévő kátyú is eltűnik /A szerző felvétele/

A polgármesterrel a Bem utcában autóztunk, sűrűn kerülve a rengeteg kátyút. De jó hír: a tavalyi Iskola utca után elvégzett útfelújítást idén követheti másik: támogatást nyertek a Bem József utca útburkolatának a rendbetételére. Azért is nagy öröm ez, mert az óvoda – ahol szintén sok fejlesztést megvalósítottak, most épp a tetőn dolgoznak – megközelítése is ezen az utcán történik. A biztonságosabb közlekedés alapja, hogy járhatóvá váljon az út felülete akár kerékpárral, akár autóval. A Nagy utca részleges felújítására, a takarékszövetkezettől a Dobó utcáig, is érkezik forrás – mutatta meg a helyszínt a polgármester. Itt bontással kezdenek, megerősítik az útalapot. Novemberre tervezik befejezni a munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában