Kondoros

2021.08.21. 20:10

Jubileumi ünnepségen szólalt meg a kis harang

Jubileumi ünnepséget tartottak Kondoroson szombaton délután, melyet a helyi önkormányzat és a harminc esztendős Kondorosi Nagycsaládosok Egyesülete szervezett a város taván kialakított Családok Szigetén.

B.O.

Az eseményen a Szarvasi Városi Fúvószenekar játszott térzenét, a megjelentek pedig megemlékeztek államalapító Szent István királyunkról is. A rendezvény részeként a Magyar Állami Operaház művészei készültek műsorral, majd Ribárszki Péter polgármester és Herczeg Tamás országgyűlési képviselő leplezte le a kondorosi kis harangot, mellyel szimbolikusan, a város turisztikai fejlesztését is átadták.

Mint arról korábban beszámoltunk, a település központjában lévő záportározó környékét szépítették meg, illetve bővítették ki új attrakciókkal, sétaúttal. Ennek részeként épült meg többek között a híd és a sziget, azon pedig egy „harangláb” ahol a harang a „friss lelkekért, a gyermekeinkért és a normalitásért szól”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában