Sztojka Tibi

2021.08.07. 15:29

Gyerekkori szerelmét vette feleségül a dobozi zenész

Néhány hónapja, hogy második nagylemeze is elkészült Sztojka Tibinek, miközben a dobozi énekes saját zenés műsort kapott az egyik televíziócsatornán. Dalaihoz videóklipet is forgatott, a legújabb pedig már a videómegosztókon is elérhető. A zenész ritkán és keveset beszél magánéletéről, a klip azonban a szerelemről szól, így az énekes most kivételt tett, és néhány személyesebb dolgot is elárult magánéletéről, családjáról.

Busi Ottó

A fürdővárosban leforgatott klip után beszélgettünk az énekessel, aki elárulta, a lemez nótái elsősorban a 25-30 év feletti hallgatóknak szólnak, a dalok közül pedig az Utolért engem is a szerelem című számhoz készítettek a hetekben videót. A gyulai forgatást hatalmas élményként írta le az énekes, a dalt pedig egy érzelemmel teli számként jellemezte.

– Aki követi a zenei pályafutásomat, az jól tudja, hogy ritkán beszélek a magánéletemről, a családról, így a szerelemről is.

De természetesen azért azzal tisztában vagyok, hogy akik érdeklődnek irántam, azok közül némelyek kíváncsiak a magánéletemre is, amivel szerintem nincs is baj, ha az bizonyos mértékkel történik – árulta el az énekes. Hozzátette, hogy a mostani új klip kapcsán többen megkérdezték: hogyan, miként talált rá a szerelem.

A család nemrégiben egy televíziós felvétel után ellátogatott a váci Duna-partra /Fotó: BMH/

– Nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszen a felségemmel, Zsanettal gyerekkori szerelemnek indult a kapcsolatunk még 13-14 évesen, ám a mai napig együtt vagyunk, azaz 23 éve, ami azért nem kevés idő, én azt gondolom. Ilyenkor általában a második kérdés, hogy mi ennek a titka, de szerintem nincs titok, csupán tényleg szeretjük a másikat, és kitartunk egymás ­mellett jóban és rosszban – mesélte a zenész.

Úgy fogalmazott, egy kapcsolatban mindig vannak hullámvölgyek, de ez véleménye szerint a házasságok egyfajta próbatétele.

– És ha azokon is túljutunk, akkor tényleg valami nagyon erős érzelem van a két ember között – hangsúlyozta az énekes, aki feleségével együtt három gyermeket nevel: két lányt, Amandát és Alicát, illetve egy fiút, Deniszt.

– Húszéves voltam, amikor Amanda megszületett, a felségemmel együtt nagyon fiatalon lettünk szülők, még a főiskolára jártunk Zsanettal. Nem mondom, hogy könnyű volt, sőt, visszaemlékezve inkább nehéz, viszont most úgy ­érzem, nagyon sok előnnyel járt, hogy fiatalon lettünk szülők, hiszen sok dologban jobban megértjük és átlátjuk a gyerekek, a fiatalok gondolkodását, illetve viselkedését.

Szülőnek lenni egyébként kortól függetlenül bár nagyon ­csodálatos dolog, de óriási felelősség, és nem egyszerű

– fejtette ki gondolatait Sztojka Tibi. Aki még kérdésünkre elárulta azt is, hogy jelenleg a legidősebb gyermeke, Amanda érdeklődik a zene iránt. – Erőltetni semmiképpen sem szeretném, a zene mellett még kiválóan rajzol és fest, ám ha mégis az előbbit, vagy valami teljesen mást ­választana, természetesen támogatnám – árulta el az énekes­.

Már készül az új album

Sztojka Tibi a család és a magánélet mellett beszélt a zenéről, a közeljövő terveiről is, és elárulta: a forgatás után gőzerővel készülnek csapatával a továbbiakra. – Úgy gondolom, hogy nagyon szépen haladunk előre a kitűzött célomhoz, és hasonlóan szeretném tovább folytatni, ami azt jelenti, hogy új dalokkal, videóklipekkel rukkolunk elő, de új album is érkezik a jövőben – részletezte az énekes, hogy mire is számíthatnak a rajongók a későbbiekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában