galériával

2021.08.22. 17:56

Békéscsabai lány lett az idei Miss Bikini győztese

Leopárd mintás, fekete, fehér, kék és piros bikiniben feszítettek a lányok a 44-ik Boglári Szüreti Fesztivál keretében megtartott Miss Bikini 2021 szépségversenyen. A versenyzők rutinosan vonultak az ítészek előtt a szombati megmérettetésen. A lányok az ország minden tájáról neveztek, hogy elhódítsák a győztesnek járó koronát. A békéscsabai Szolcsánszky Tünde a Tündérszépek szépségversenyen is részt vett.

A sonline.hu írása szerint, a Balaton legszebb lányait keresték a Miss Bikini szépségversenyen. Tizenhat lány nevezett a versenyre, ahol a zsűrinek nem volt könnyű dolga, hiszen igazi szépségek domborítottak aprócska bikinijeikben a boglári fövenyen.

Nem csak a jó alak volt fontos, de azt is nézték mennyire bájos a versenyzők arca, s díjazták a legszebb popsit, lábat, sőt még a legszebb hát tulajdonosa is díjat kapott.

Az ítészek döntése alapján az első helyezett lett a békéscsabai Szolcsánszky Tündének. A fiatal lány már nem először vett részt ezen a versenyen, de azon meglepődött, hogy idén az ő fejére került a győztesnek járó korona.

– Tavaly a legjobb ötbe sikerült kerülnöm és megkaptam a legjobb fenék díjat. Idén is én nyertem meg ezt, illetve reménykedtem a legjobbakban és győztem – mondta Tünde hírportálunk kérdésére.

Az ifjú szépség azt is elárulta, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki a legjobb fenék tulajdonosa legyen.

– Nagyon sokat edzem. Három éve kezdtem edzőterembe járni, mert nagyon vékony voltam. Mindig beszólogattak nekem emiatt, ezért eldöntöttem, hogy változtatok. Úgy tűnik, hogy az erőfeszítések meghozták gyümölcsüket, tette hozzá a gimnazista szépség. Tünde táplálkozási tanácsadó szeretne lenni és nem meglepő módon maradna az edzőteremben, csak a jövőben már személyi edzőként.

A 2021-es Miss Bikinin a második helyezést Zlatóczki Fruzsina érdemelte ki, harmadik pedig Póta Bernadett lett.

Korábbi cikkeink:

https://www.beol.hu/tunderszepek-2021/gyermekkori-alma-valt-valora-a-csabai-szolcsanszky-tundenek-3711439/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában