szabadlábon

2021.08.23. 11:44

A két új csabai kapirgálót is elkeresztelték olvasóink

Békéscsabán, a Munkácsy téri lakótelepen vígan éli mindennapjait két kakas és egy tyúk. A tér legrégebbi lakója Sanyi, olvasóink azonban két új cimboráját is elkeresztelték.

Mint azt korábban megírtuk, egy kakas – akit az ott lakók Sanyinak neveztek el – már több mint fél éve kapirgál a Munkácsy téri lakótelepen. Néhány napja egy másik kakas és egy tyúk is csatlakozott hozzá. A kompánia bővüléséről szóló hírünk alatt olvasóink számos " target="_blank" rel="noopener noreferrer">remek ötlettel álltak elő a két új baromfibandatag nevét illetően. Van, aki szerint a Kukori és Kotkoda, más szerint a Laci és Sári vagy a Bendegúz és Csámpás Rozi nevek illenének leginkább a két jószághoz.

– Jó helyen vannak azok ott! Üde színfolt a téren! És jó kakas szóra ébredni a városban – írja egyik olvasónk a Facebookon. Ilyen és ehhez hasonló kommenteket lehet olvasni a három baromfi rajongóitól.

 

Egyelőre nem lehet tudni, mi lesz a Munkácsy téri baromfiudvar sorsa, még az is lehet, hogy hamarosan kiscsibék hangja zengi majd be a lakótelepet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában