Békéscsabán

2021.07.20. 13:00

Tizenöt helyszínen tesznek ki gyűjtőedényt

Első körben tizenöt helyszínt jelöltek ki Békéscsabán, ahol kimondottan sokan sétáltatják kutyájukat, és hasznos lehet a gyűjtőedények kihelyezése.

V. N.

– Az idei költségvetés megalkotásakor külön forrást biztosítottunk arra, hogy a város több pontján kutyapiszok gyűjtésére alkalmas edényeket helyezzünk ki – olvasható a Szarvas Péter, Békéscsaba polgármesterének közösségi oldalán közzétett posztban. Mint megtudtuk, a tárolóedények helyének kiválasztását bejárás előzte meg.

A végleges helyszínekről, az edényzet pontos típusáról, valamint az üzemeltetési kérdésekről a soron következő városüzemeltetési, fejlesztési és környezetvédelmi bizottsági ülésen hoznak döntést. A cél egy tisztább, rendezettebb városkép kialakítása.

– Ha azt tapasztaljuk, hogy a kutyások alkalmazzák az edényeket, akkor a következő években további gyűjtőket helyezünk majd ki – hangsúlyozta a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában