meleg

2021.07.07. 15:00

Hűsítő limonádét osztanak a kovácsházi utcán

A Mezőkovácsházi Humán Szolgáltató Központ minden alkalommal, ha vörös riasztást rendelnek el, hűsítőt oszt a lakosság számára. A nagy meleg szerdán, csütörtökön és pénteken is próbára teszi az emberek szervezetét. Vannak, akiknek ilyenkor is menniük kell, ki kell mozdulniuk otthonaikból.

Cs. I.

Szerda délután is kortyolhatnak hűtött limonádét a kovácsháziak. Fotó: Gigacz Balázs

A hőségriadóra való tekintettel szerdán és csütörtökön 10 órától és délután 13 órától, továbbá pénteken 10 órától a Mezőkovácsházi Humán Szolgáltató Központ munkatársai frissítő limonádét osztanak az általános iskola és a polgármesteri hivatal közötti területen. Kovalik Angéla intézményvezető hírportálunknak elmondta, nem ez az első alkalom, hogy utcára vonulnak kollégáival. Ha felforrósodik a levegő, adottak a feltételek, a napközis konyhán elkészítik a hűsítőt, van hűtő, behűtik és a kovácsháziak körében kiosztják. Nagyon jó az emberek körében a fogadtatása a kezdeményezésüknek. Szerda délelőtt elfogyott háromszor 25 liter. Megtudtuk, a hőségriadóra való tekintettel Mezőkovácsházán a Borostyán fürdő 20 óráig nyitva tart.

Szerda délután is kortyolhatnak hűtött limonádét a kovácsháziak /Fotó: Gigacz Balázs/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában