TOP

2021.07.19. 11:07

Bérlakásokat építenek és aszfaltoznak Vésztőn

Komoly fejlesztések várhatók a szíki városrészben két, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében megvalósuló, összesen 300 millió forintos projekt nyomán.

L. B.

Egyrészt 70 millió forintból a társadalmi együttműködéseket erősítenék. Karakas Anikó polgármester a képviselő-testület nemrég tartott ülésén elmondta, az infrastrukturális fejlesztések előtt el kell indítani ezt a programot, és ezt immár meg is tették, zajlanak az előkészületek.

A 230 millió forintos infrastrukturális fejlesztés keretében öt szociális bérlakást építenek, szilárd burkolatot kap a Bajcsy-Zsilinszky, az Előd és a Botond utca, valamint a Sziki utca egy része. Járdát építenek a Siménfalvi és a Jósika utcákban. Korszerűsítik a Békési út 52. szám alatti közösségi házat.

Karakas Anikó polgármester hangsúlyozta, hogy a beruházás látványos előrelépést fog jelenteni a szíki városrész számára, elég csak az aszfaltozásokra gondolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában