állatvédelem

2021.07.18. 13:00

A rendőrök szabadították ki a szaporítótelep kutyáit

Két kutyaszülő és kölykeik kerültek a Csabai Állatvédők gondoskodásába a napokban, melyeket a rendőrök koboztak el egy szaporítótelepről.

beol.hu

Forrás: Csabai Állatvédők/Facebook

Az édes kis babakutyák és szüleik bizony nem házi szaporítótól származnak, hanem a rendőrség által elkobzott kutyusok, akik a rendszeresen több millió forintot kaszáló szaporítótelepek egyikéről szabadultak – " target="_blank" rel="noopener noreferrer">olvasható a Csabai Állatvédők közösségi oldalán.

Ki tudja, mióta sínylődhettek már ott, mióta húzták le róluk folyamatosan az utolsó bőrt is hogy minél gyorsabban minél több utódot produkáljanak? Mindkét felnőtt kutyus bőrbeteg, a pici babák pedig nyilván hamarosan kereskedelmi árucikké váltak volna.

Hosszú-hosszú, küzdelmekkel teli út áll még a babák előtt mielőtt teljesen védettek lesznek a kölyökkori halálos betegségek ellen, de mi soha-soha nem adjuk fel, mindig-mindig reménykedve, hogy túlélik, mert tudjuk, hogy megéri majd a küzdelem és a sok aggódás mert az út végén ők is szerető családba költözhetnek majd, ahol úgy szeretik majd őket, ahogy megérdemlik – áll az állatvédők posztjában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában