Magyarbánhegyes

2021.06.17. 21:00

Videókon szavaltak verseket a fiatalok

A 2020/21-es tanévben is megrendezték a Dr. Illyés Sándor Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Magyarbánhegyesi Tagintézménye által sajátos nevelési igényű tanulók számára szervezett 3. MaSNI Versmondó Versenyt. Ahogy ők fogalmaztak: a szervezők a versenyt pandémiakompatibilis változatban valósították meg.

Cs. I.

A helyi versenyen a Békés, a Csongrád-Csanád, illetve a Jász-Nagykun-Szolnok megyei gyermekek és fiatalok szavalatait videófelvételről vetítették le. A pipacs, kankalin, százszorszép, margaréta, mezei zsálya és kamilla kategóriák minden résztvevője oklevélben részesült a kortárs vers megtanulása elismeréseként. Hét intézmény 17 pedagógusának és 48 diákjának közös, több hónapos kitartó munkája, szorgalma, versek iránti szeretete, a digitális technikában való jártassága által a tehetséggondozás nem mindennapi formája valósult így meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában