buszmegálló

2021.06.12. 10:58

Várakozás közben olvashatunk Magyarbánhegyesen

A Humán Szolgáltató Intézmény dolgozói kreatív módon elkészítették, felszerelték, feldíszítették saját termékeikkel a település központjában lévő buszmegállót.

Cs. I.

Vittek könyveikből néhány darabot, kaptak a könyvtárból is. Széket, polcokat állítottak be, párna, sőt, takaró is helyet kapott. Képek díszítik a buszmegálló oldalát.

– Egy buszmegálló, ahonnan ingyen vihetsz könyvet és plüssállatot. Ahol kényelembe helyezkedve olvashatsz, míg várakozol – tette közzé büszkén a dolgozói kezdeményezést a polgármester.

Az ötlet és annak megvalósítói: Pusztai-Czene Erika, Oláh Brandt Renáta, Kinter János, valamint Finta Csilla /Fotó: BMH/

Sódarné Varga Gyöngyi örömének adott hangot, mondván, az olvasásnépszerűsítés az ötletgazdák célja és az, hogy vidámságot csempésszenek az utasok lelkébe.

A könyvet nemcsak elvihetik onnan az emberek, de akinek van e célra kötete, az kiteheti a kamerával is ellátott buszmegállóba. Tedd a polcra, valakinek örömet szerezhetsz! – ez a plüssök láttán juthat az emberek eszébe. A település szépítéséért végzett önkéntes munka ez a javából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában