Koronavírus Békésben

2021.06.10. 13:56

Újra oltóbuszok érkeznek Békés megyébe

A Magyar Honvédség oltóbuszai Békés megyében eddig három településen, Békéscsabán, Gyulán és Mezőkovácsházán segédkeztek a lakosság beoltásában. A térségben ez közel 1300 főt érintett – tájékoztatta hírportálunkat a Honvédelmi Minisztérium sajtóosztálya. Mint kérdésünkre a szaktárcánál megerősítették, a jövő hét folyamán, – június 14-én és 15-én – további négy helyszínen, Vésztőn, Battonyán, Sarkadon és Mezőberényben, településenként 180 ember oltását tervezik a megyei oltási munkacsoport által biztosított, egydózisú Janssen oltóanyaggal.

P. G.

A települési Facebook oldalakról úgy tudjuk, hogy Battonyán június 14-én, hétfőn 8 és 18 óra között a polgármesteri hivatal udvari parkolójában, Vésztőn ugyanebben az időpontban a művelődési ház parkolójában oltják a megjelenteket.

/Archív fotó: Lehoczky Péter/

Sarkadon június 15-én, kedden 8 és 18 óra között a Bartók Béla Művelődési Központ hátsó bejáratánál, Mezőberényben ugyanezen a napon és időpontban az Orlai Petrics Soma Könyvtár, Muzeális Gyűjtemény és Művelődési Központ előtti parkolóban, Mezőberény, Fő út 6. szám alatt vehetik fel az oltást.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/honvedelmi-buszokon-is-oltanak-bekes-megyeben-3885265/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában