beszámoló

2021.06.15. 15:00

Sokféle feladatot látnak el a csabai hivatalban

Dr. Bacsa Vendel, Békéscsaba jegyzője beszámolót írt a polgármesteri hivatal tavalyi tevékenységéről.

L. B.

A hivatal igen sokrétű feladat- és hatáskörrel bír, amely nemhogy csökkenne, hanem valamelyest folyamatosan nő – írta dr. Bacsa Vendel jegyző abban a beszámolóban, ami a polgármesteri hivatal tavalyi tevékenységéről szól. Kiemelte: a hivatal tevékenységét ellenőrző szervektől, így a kormányhivataltól sem érkezett olyan észrevétel, amely komoly hibákat, hiányosságokat tárt volna fel.

A koronavírus-járvány és a veszélyhelyzet miatt átmenetileg biztosították tavaly az otthoni munkavégzés lehetőségét az olyan munkakörökben, amelyek erre alkalmasak­.

A jegyző hangsúlyozta, a hivatal 2017-ben kiérdemelte a Családbarát munkahely elismerést a minisztériumtól. A városházán 209-en dolgoznak, kétharmaduk egyetemi, főiskolai végzettséggel rendelkezik. A felsőfokú tanulmányaikat folytató hallgatók körében továbbra is népszerű a hivatalban teljesíthető szakmai gyakorlat lehetősége. Tavaly a nyári diákmunkaprogram keretében 47 tanulónak biztosítottak munkalehetőséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában