Orosháza

2021.06.16. 10:10

Megszelídül a Vasember, szerelmes és nősül

Megnősül az orosháziak által csak Vasemberként ismert Fazekas Ferenc. A fiatalembert sok éven át egy extrém külsejű, kamping kerékpárján vadul tekerő, fehér térdzoknis fickónak tartották. Ahogy teltek az évek, egyre több fémmel dekorált teste, feje és egész lénye, megjelenése keltett feltűnést, amerre járt. Most nagy változás jön az életében: megnősül.

Cs. I.

A Rádió 1 reggeli műsorában ismerős hangra figyeltünk fel kedden. Balázsék beszélgettek az orosházi fiatalemberrel, aki egyre többször tűnik fel a kereskedelmi csatornákon, műsorokba hívják, meghökkentő megjelenésének az okairól faggatják, no meg a létezés praktikáira kíváncsi ország-világ.

Feri arcát ugyanis még hónapokkal ezelőtt is vasak tömege díszítette. Bevallása szerint egész testén több mint 300 darab ilyen-olyan méretű piercing volt, ám az elmúlt időszakban komoly változásra szánta el magát az orosházi növényszobrász. Megszabadította a fejét a 200 fémes dekorációtól. Feri állítása szerint ez körülbelül 2 kilónyi fém....

Dr. Tizedes György végezte el Feri arcán a korrekciókat /Fotó: Facebook/

– Hogy lehet így levest enni? Hogy alszol? Felülhetsz-e repülőre? De mik ezek a tüskék? Az eltávolított fémek alatt mi lesz a lyukak sorsa? – záporoztak Balázstól, Rákóczi Feritől a kérdések, ám a Vasember nem jött zavarba, elmesélte, csak a hátán tud aludni. A tágítóktól nem válik meg. Ha kiszedi a vasakat, a helyük hamar összeforr. Most volt plasztikai sebésznél, szépészeti beavatkozáson. Zsírfeltöltést kapott az arca, különösen az álla.

S hogy mi hozta meg ezt a hatalmas fordulatot? Ne találgassuk! Feri szerelmes. Fia lassan kirepül a családi fészekből (rendőrnek szeretne tanulni, készül a felvételire), miközben a vasember szívét, lelkét megérintette egy évvel ezelőtt az a bizsergető érzés-élmény, ami nem más, mint a szerelem.

Párjával három hét múlva kimondják a boldogító igent.

No, ez az oka, hogy az arcából kikerültek a fémek. Ám a tágítókból nem enged.

– Valami maradjon meg abból az énemből, amiért sokat áldoztam. Amivel az elfogadásért igyekeztem tenni. S amivel másokért is kiálltam. Szó sincs önfeladásról. De szerelmem kedvéért például az esküvőn konszolidált lesz a megjelenésem. Semmi extrával nem készülők. Megszelídülök. Érte mindenre képes vagyok, mint egy romantikus férfi – mondta Feri, a szerelmes, galamblelkű orosházi Vasember.

Előzmények:

 

https://www.beol.hu/bekes/kozelet-bekes/a-vasember-nem-uzen-csak-kulonbozni-akar-647663/

https://www.beol.hu/bekes/kozelet-bekes/galamblelku-vasember-623055/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában