családi nap

2021.06.05. 20:54

Legyőzték a hétfejű sárkányt Békéscsabán

Legyőzhették labdákkal a hétfejű sárkányt, mesterlövésznek állhattak, titkos ládákban kutakodhattak, óriási akadálypályát teljesíthettek a gyerekek, sőt a felnőttek is azon a családi napon, amit a társasjátékok jegyében szerveztek szombaton.

L. B.

20210605 Békéscsaba Társasjáték családi nap a csehőben Fotó: Imre György Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

A családi napot a Bankó András utcában a Békés Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház (CSEÖH) szervezte, karöltve a Vár-Játék Kft. csapatával.

Herczegné Számel Annamária, a CSEÖH irodavezetője örömtelinek nevezte, hogy a járvány végén ismét családi rendezvényt szervezhettek, és ehhez megfelelő partnert találtak. A családi nap előtti napokban bemutatókat tartottak a nagymozgásos óriásjátékokból civil szervezetek és intézmények számára. Az eseményt regisztrációhoz kötötték, csak védettségi igazolvánnyal volt látogatható.

Sokféle óriásjátékot próbálhattak ki az érdeklődő családok /Fotók: Imre György/

Nagy-Wolf Tünde, a Vár-Játék Kft. ügyvezetője hozzátette, a gyerekek kézügyességét, koordinációját, koncentrációját, figyelmét, kreatív gondolkodását fejlesztik többek között a nagymozgásos óriásjátékok. De a felnőttek is élvezhetik azokat, akár csapatépítő programokra is kiválóak. A közös terveik szerint ősszel ismét életre hívnak egy hasonló családi napot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában