lakossági problémák

2021.06.07. 19:00

Kedvező visszajelzést kapnak a munkákról Békésen

Az elmúlt hetekben számos lakossági problémát oldott meg a BKSZ Kft. Békésen. Polgár Zoltánhoz, Békés alpolgármesteréhez e-mailben érkeztek lakossági bejelentések, amiket a lehetőség szerint mindig megoldanak.

P. G.

Mint megtudtuk, a Hőzső utcában, a Temesvári utcában, a Mátra és Telep utca sarkán, valamint a város közterületein a lakosokkal való egyeztetések során vízelvezetési problémák, járda- és útproblémák, valamint fűkaszálás, tereprendezési kérdések merültek fel, amit minden esetben sikerült megoldani. Az útjavítási munkálatok során gréderezés, kohósalak terítése és hengerelése történt. A Malomasszonykertben 1,6 kilométeres szakaszon javították ki az útfelületet az ott élő lakosok megelégedésére.

– Folyamatosan kapjuk a visszajelzéseket a békési polgármesteri hivatalban, és megköszönik az elvégzett munkákat, amelyek élhetőbbé teszik a lakókörnyezetünket – összegezte Polgár Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában