tehetségek

2021.06.25. 12:40

Harminc diáknak adott át elismerést az orosházi önkormányzat

Idén harminc diák kapott önkormányzati elismerést, ebből tízen könyvjutalmat, huszan pedig értékes vásárlási utalványt (ők azok, akik Montenegróba mehettek volna, de a járvány miatt ez elmarad).

Cs. I.

Dávid Zoltán két tehetséges, számos zenei versenyen remek eredményeket elért, a művészeti iskolában 12 éven át tanult diáklánynak személyesen is gratulált és átadta az elismerést. Méltatásában az őket felkészítő zenepedagógusoknak is megköszönte a szakmai munkát, a lányoknak a kitartását.

Balról Gombkötő Orsolya, Nagy Luca Dávid Zoltán polgármesterrel /A szerző felvétele/

Nagy Luca a zeneiskola növendéke volt 12 éven át, hegedült. Számos megyei versenyen ért el egyéniben és kamara produkciókban szép eredményeket. Gombkötő Orsolyáról megtudtuk, hogy 12 éven át a fúvós tanszak növendékeként fuvolázott. Sok kamaraegyüttes tagjaként szerepelt, versenyzett sikeresen. Mindketten nagyon aktív közösségi emberek is, akikre számíthatott iskolájuk, a közösségi alkalmak fellépőiként is megmutatták, népszerűsítették a zeneiskolát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában