városüzemeltetés

2021.06.01. 15:00

Fasort telepítettek, homokot cseréltek Vésztőn

Vésztőn városszerte több feladatot végeztek el a városüzemeltetési iroda szakemberei és a közfoglalkoztatottak az elmúlt hónapokban – ismertette Gyulai András intézményvezető, sorolva: dolgoztak többek között az óvodákban és a bölcsődében, a savanyítóüzemben, a művelődési központban, az idősek otthonánál, a Sinka István-emlékházban, a Móra iskola udvarán, Vésztő-Mágoron, a temetőben.

L. B.

Példaként említette, hogy gallyazták azokat a fákat, amelyek a biztonságos közlekedést, illetve a kereszteződésekben, a bicikliutaknál a kilátást akadályozták. Lakossági igényekre dolgoztak a Bocskai, az Iskola, a Deák, az Arany János, a Széchenyi, a Madách és a Sárréti utcákban. Megkezdték a veszélyes fák kivágását a Várkonyi és a Madách utcákban.

Közben a ligetnél, a kerékpárút és az autóút között fasort telepítettek. Közölte: valamennyi játszótéren elvitték a homokozókból a régi homokot, és vadonatújjal töltötték fel, valamint kicserélték a területeken a homokkal szórt talajt is. Hozzátette: az óvodákban és a bölcsődében is kicserélték a homokozókban a homokot, és a játszótéri elemek környékét szintén tiszta anyaggal töltötték fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában