dankó béla / galériával

2021.06.29. 15:44

Békés megyei piacokon osztott vizet az országgyűlési képviselő

Több száz palack, egyenként félliteres ásványvizet osztott szét Dankó Béla országgyűlési képviselő kedden reggel, illetve délelőtt előbb a szarvasi, majd a békési piacon a helyi Fidesz-KDNP önkormányzati frakciók több tagjával.

P. G.

Dankó Béla a békési agórán hírportálunknak elmondta, nagyon fontosnak tartja, hogy ebben a hőségben még inkább felhívják az emberék figyelmét, hogy óvják az egészségüket és fogyasszanak minél több folyadékot.

A hőségben a folyadékfogyasztás fontosságára is felhívták a figyelmet /Fotók: Jenei Péter/

– Ennek az elgondolásnak a részeként tartottunk vízosztást Békésen és Szarvason – tette hozzá az országgyűlési képviselő. Dankó Béla kérdésünkre elmondta, nagyon szívesen megy az emberek közé, még ha néha a munkája, a számos hivatali elfoglaltsága miatt erre kevesebb ideje is jut.

– Nagyon örülök, hogy a keddi vízosztás közben beszélgethettem is az emberekkel, akik számos építő javaslatot, konstruktív véleményt is megfogalmaztak akár a helyi, akár az országos ügyekben – hangsúlyozta Dankó Béla. Mint megtudtuk, az akciót a tervek szerint folytatni fogják, igyekeznek a választókerület több településére is eljutni a közeljövőben.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/riasztast-adta-ki-a-megyere-4093892/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában