Magyarbánhegyes

2021.06.05. 12:02

Az édesanya hiánya pótolhatatlan, sokan segítettek a családnak

Amikor a legjobban tombolt a Covid-járvány, amikor a családok életét nem várt nehézségek tették próbára, akkor a három gyermeket nevelő família is azzal szembesült, hogy a betegség nem válogat, nem kímél senkit és semmit.

Cs. I.

Nagy Imre és felesége is megfertőződött, ám az édesanya hiába küzdött a fertőzéssel, azt nem tudta legyőzni. Halála megrázta férjét, gyermekeit, de a falu közösségét, sőt, a környéken élőket is. Aki tudott, igyekezett segíteni. A helyi önkormányzat, civilek, magánszemélyek fogtak össze. Az azóta is betegeskedő édesapát nem feledik. Nagy Imre és gyermekei javára a hétvégén is összefogtak.

Nagy Imre két fiával /Fotó: a szerző felvétele/

Szombaton a Viharsarki Ökölvívó Egyesület elnöke, Nádas Sándor lelkes követőivel csatlakozott a kovácsháziak Három próba sportos sorozatához (ezen a napon a kerékpártúrához), ami így vált jótékony gyűjtés eseményévé.

Nagy Márta, a mezőkovácsházi festő a közelmúltban, személyesen is beszélt a megtört édesapával. Megérintette őt is a család tragédiája. Arra gondolt, ő úgy segít, hogy a Rózsaszál festményét felajánlja licitálásra közösségi oldalán. E léleksimogató alkotás várja a liciteket!

Póka György gyulai festőművész pedig elküldte a szeretet vezérelve született két festményét a családnak. Szeretné, ha ezekkel is erőt adhatna a mindennapokhoz az édesapának és gyermekeinek.

Korábbi cikkeink:

[embed]https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/az-intenziv-osztalyon-kuzdenek-a-magyarbanhegyesi-edesanyaert-3792286/?fbclid=IwAR0XY7EcSgYPE_FB57lLHJwPM3__R6JFL8lEXUNXFnB2ycjZb3P5nCPtsn8[/embed]

[embed]https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/gyaszol-magyarbanhegyes-meghalt-az-edesanya-3793810/[/embed]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában