szépítés

2021.05.21. 15:00

Virágládákkal lesz szebb Elek

Újabb, a közfoglalkoztatási program dolgozói által készített virágládákat helyeztek ki a napokban Elek központjában – tájékoztatta hírportálunkat Szelezsán György.

V. N.

– Hálás köszönet a közfoglalkoztatottaknak, akik a rengeteg feladat mellett, saját kezűleg készítették el ezeket a gyönyörű ládákat, amelyek most már a városunk díszei lehetnek. A pünkösdi hétvégére újra virágba borul a város, megérkezik és kiültetjük a megrendelt egynyári virágok nagy részét, illetve a közterületi ültetések mellett az idei évben először a lakosságnak is osztunk ki virágokat. Nagy örömünkre rengetegen éltek ezzel a lehetőséggel, így idén ötszáz virágcsomagot osztunk majd szét. Ráadásul a járványügyi szabályok már lehetővé teszik, hogy személyesen is át tudják majd venni a növényeket a városháza mögötti téren.

A polgármester kiemelte, céljaik között szerepel, hogy lehetőleg minél rendezettebb, virágosabb és zöldebb környezetben éljék mindennapjaikat az elekiek.

A virágládákat a közfoglalkoztatottak készítették /Fotó: BMH/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában