Koronavírus Békésben

2021.05.03. 16:35

Szegedről is érkeztek látogatók Gyulára

Bár tömegek még nem voltak, de jó néhányan felkeresték az Almásy-kastélyt és a gyulai várat a mögöttünk hagyott hétvégén – tájékoztatta hírportálunkat Fábián Tamás, a kiállítóhelyek működtetéséért is felelős Erkel Ferenc Nonprofit Kft. kommunikációs vezetője. Érdekesség, hogy a kastélyba az első látogatók egyenesen Szegedről érkeztek. Mint megtudtuk, elsősorban a megyéből és a régióból látogattak el a fürdőváros két népszerű kiállítóhelyére.

P. G.

/Fotó: Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont/

A vendégek nagyon együttműködőek voltak, előkészítették a védettségi igazolványukat, és bemutatták a bejáratnál. A kiállítóhelyek egyébként szombaton nyitották meg ismét a kapuikat, és most már folyamatosan várják az érdeklődőket, természetesen megfelelő óvintézkedések és szabályok mellett.

/Fotó: Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont/

Tárlatvezetések egyelőre nincsenek, de bizonyos időközönként mindkét helyen, szabadtéren tartanak egy-egy tájékoztatót. A kézfertőtlenítésre és a távolságtartásra ugyancsak odafigyelnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában