nyitva tartás

2021.05.24. 13:00

Pünkösd hétfőn is várja látogatóit a Gyulai Vár

A Gyulai Vár a hosszú hétvégén is, így Pünkösd hétfőjén is nyitva tart.

beol.hu

Néhány fontos információ a Gyulai Várba készülőknek:

- A garantált időpontokra (10.30, 13.30) meghirdetett tárlatvezetéseket továbbra sem indítják még. Ezek helyett 10-15 perces szabadtéri történeti ismertetőt tartanak tárlatvezető kollégáik a várudvaron.

- A szervezetten érkező csoportok, osztályok (amelyek akár a hétköznapokban, akár az ideutazás során huzamosabb időt töltenek együtt) kérhetik a tárlatvezetés szolgáltatást.

- A várat is csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatják. Munkatársaik még a jegy megvásárlása előtt kérik az igazolvány felmutatását, amelynek meglététől nem tudnak eltekinteni – még az oltáskor kapott fehér könyvecske sem elegendő a belépéshez, csakis a plasztik kártya az elfogadható.

- Tíz éve, hogy átadták az Erkel Ferenc Emlékház megújult kiállítását. A kerek évfordulóhoz kedvezmény is társul.

Pünkösd hétfőig a 2011-ben születettek, valamint az Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontba és Gyulai Várba szóló kombinált jegyet (Négy az egyben csomagot) vásárlók ingyen tekinthetik meg az Erkel Ferenc Emlékházat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában