galériával

2021.05.17. 18:50

Lecsapott a vihar, pusztított az orosházi Hajnal lakótelepen

Erős széllel, komoly mennyiségű esővel hétfőn 18 óra után vihar csapott le egy hatalmas dörrenés és villámlás kíséretében Orosháza belvárosára. Hamar hallani lehetett, hogy riasztják a tűzoltókat: kiderült, a Hajnal utcai lakótelepen fákat csavart ki a szél és döntött halomra, garázsokra.

Cs. I.

Köztudott, hogy a laktelep a hetvenes években épült, környezete fás, ligetes, sok a magas, évtizedek óta növekvő fa, fenyő. Ezeket most alaposan megtépázta a vihar, de a garázstetőket is lekapta. A katasztrófavédelem megyei központja megerősítette: Orosházán erre a lakótelepre és a Hajnal-közbe riasztották munkatársaikat. A Dózsa György utcán légvezeték leszakadt és a Kerek utcán is kárelhárítást végeznek az egyenruhások.

Az erős széllökések a nagy esőzés után is tépázták a növényzetet, de amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan átrobogtak a fekete felhők a város felett és a nap is kisütött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában