összefogás

2021.05.13. 07:26

Jótékonysági licittel segíti a csabai Milánkát a katasztrófavédelem

Ahogy arról korábban beszámoltunk, óriási összefogás jött létre a békéscsabai Gárdián Milánért, aki három hónapos kora óta neurológiai és emésztési problémákkal küzd. Az akcióhoz csatlakozott a katasztrófavédelem is.

N. T.

Mint megírtuk, a Gárdián család nem egyszerű sorsban részesült, a négy és fél éves Milánnál már három hónaposan székletürítési problémák jelentkeztek, illetve ekkor már epilepsziás görcsök is kínozták.

A kisfiú fejlődése megállt, beszélni, ülni nem tud, csak gőgicsél, forgolódik, valamit többször is életveszélybe került már. Eddig is sokan segítettek a családon, ám most az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság is beállt a nemes célért előrehaladó sorba.

A Gárdián família /Fotó: BMH/

– A családnak szüksége van minden segítségre, hogy Milán állapota javuljon, és úgy fejlődhessen, mint a vele egykorú társai. Bácsfalvi Zoltán tűzoltó főtörzsőrmester online árverésre bocsátotta festményét. A befolyt összeget pedig Milán gyógyulására ajánlotta fel – írja a katasztrófavédelem " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldalán.

Aki licitálni szeretne, annak először csatlakoznia kell az Együtt a Kisangyalokkal Mozgáskorlátozott gyermekeket támogató Alapítvány jótékonysági licit csoportjához.

Borítókép: Bácsfalvi Zoltán – Bevetésen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában