legyőzte a démonjait

2021.05.17. 11:34

Halálos baleset miatt nem volt jogsija a csabai Baukó Évának

Hosszú évek után végre le tudta győzni a démonait, aminek köszönhetően egy teljesen új élet kezdődik számára.

Archív felvétel

Forrás: Frizbi

A borsonline.hu írása szerint a napokban megvette élete első autóját az ország legismertebb celebje, akiről kevesen tudják, hogy miért nem járt kocsival eddig, azaz egészen 38 éves koráig. Éva tinédzser korában egy halálos autóbaleset résztvevője volt, ami olyan hatást gyakorolt rá, hogy utána évtizedekig képtelen volt levizsgázni vezetésből.

Archív felvétel

8 évesen már KRESZ-re jártam, amikor egy gimis osztálykiránduláson megtörtént a tragédia: a buszunk összeütközött egy személygépkocsival, ahol egy ember meghalt, egy ember súlyosan megsérült. Az osztálytársaim közül is sokan megsérültek

– mondja Baukó Éva. – Én hátul ültem, nem lett semmi bajom, de érzelmileg annyira megviselt az eset, hogy jó tíz évig képtelen voltam túltenni magam rajta – magyarázza Éva, majd így folytatja. – Később 26-27 évesen pánikbeteg lettem, így is költöztem be a Villába, ami 7 évig tartott. Mostanra lettem túl ezeken a nehéz időszakokon, elmentem KRESZ-re, másfél éve levizsgáztam, a múlt héten pedig megvettem életem első autóját, egy Toyota Yarist. Most pedig gyakorolgatom a vezetést, hogy rutinom legyen, és egyelőre élvezem minden pillanatát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában