25. évforduló

2021.05.29. 12:53

Hálaadó istentisztelettel ünnepelték az orosházi iskolát

Az orosházi Székács József evangélikus iskola fennállásának a 25. évfordulóját ünnepli. Hálaadó istentiszteletet tartottak szombaton a templomban, ahol igét hirdetett Kondor Péter püspök.

Cs. I.

Nagy Róbert intézményvezető emlékeztetett, a tanév során sokféle programmal készültek a jubileumra. Hirdettek fotópályázatot, gyújtottak mécseseket elhunyt dolgozók emlékére, játszóudvari díszítésben is megörökítették az évfordulót. Áprilistól iskolatörténeti kiállításuk látható. Óvatosan szerveztek minden alkalmat, a templomit is.

/A szerző felvétele/

A szombati evangélikus istentiszteleten összegződött mindaz a gazdagság, öröm, ajándék, amit az iskolán keresztül Isten kegyelméből megélhettek a 25 év alatt. Az emlékező ünnepségen tehetséges diákok mutatkoztak be, Jantos Istvánné nyugalmazott alapító igazgató köszöntötte az ünneplőket. Személyesen osztotta meg gondolatait a gyülekezettel az evangélikus óvoda alapító óvodavezetője.

E jeles alkalmon megjelentek a partnerintézmények vezetői, képviselői is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában