Eötvös József Katolikus Általános Iskola

2021.05.17. 11:07

Finomságokat kapott az orosházi kórház

Keksz, csoki, kávé, müzli, tea is került azokba a csomagokba, amiket az Eötvös József Katolikus Általános Iskola diákjai gyűjtöttek a kórház dolgozóinak.

Beol.hu

Fotó: Melega Krisztián/Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet, Orosháza

A belvárosi iskolában immár 5. alkalommal rendezték meg a Színek hete programsorozatot, amikor a gyerekek minden nap más színbe öltözhettek és változatos programokon vehettek részt. Ennek részeként higiénés napot is tartottak, melyben felhívták a figyelmet a kézmosás fontosságára, a betegségek megelőzésére valamint az immunrendszer erősítésére.

Fotó: Melega Krisztián/Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet, Orosháza

– A program hetében gyűjtést is szerveztünk a kórházban és a mentőállomáson szolgáló egészségügyi dolgozóknak. Ezzel akartuk megköszönni az egészségügyben tevékenykedőknek azt a hihetetlen munkát, amit az elmúlt időszakban végeztek. Reméljük, jól esnek nekik majd a finom falatok és az élénkítő kávé munka közben – fogalmazott Korcsok Marianna intézményvezető.

A sok doboznyi kekszet, csokit, kávét, müzlit, teát és egyéb finomságot az oltópontokon dolgozók mellett a kórház üzemeltetésében résztvevők között osztottuk szét. Így kaptak belőle a takarítók, sofőrök, portások, kertészek, villanyszerelők, karbantartók, műszerészek, informatikusok, a betegfelvételi részlegen és az irodákban dolgozó kollégák is. Hálásan köszönjük az iskola diákjainak és pedagógusainak, hogy gondoltak ránk – " target="_blank" rel="noopener noreferrer">olvasható a kórház Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában