Koronavírus Békésben

2021.04.09. 12:18

Segítség a magyarbánhegyesi családnak: a focista cipőjére licitálhatnak

Belehalt a covid-fertőzésbe az a magyarbánhegyesi édesanya, akit férje és három gyermeke nagyon várt haza, de hiába. Már akkor sokan a segítségükre siettek. Egy jó barát is próbál a családért tenni: megkereste az ismert labdarúgót, Priskin Tamást, akinek a cipőjére lehet licitálni.

Cs. I.

Az édesapa jó barátja, Besenyei Krisztián, a napokban egy kezdeményezésével ismét ráirányította a magyarbánhegyesi családra a figyelmet. " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Licitálhat bárki egy ismert focista dedikált cipőjére. De lássuk, Krisztián, a Gyulán élő fiatalember, miként kötődik a megözvegyült apához, családjához.

– Sok éven át Magyarbánhegyes egyik dinnyefelvásárló telepén Imivel együtt dolgoztunk. A nyarakat, 1-2 hónapot, együtt töltöttük munkával s közben barátság szövődött közöttünk. Igaz, hogy ő Németországban, én Gyulán folytattam az életemet, de mindig tudtunk a másikról. Engem nagyon megérintett párjának, Évinek az elvesztése. Priskin Tamás focistával felvettem a kapcsolatot, aki azonnal a jó ügy mellé állt. Felajánlotta dedikált cipőjét – mesélt az előzményekről Krisztián, akinek így szól a felhívása.

Priskin Tamás

„Egy kedves barátom felesége a világjárvány miatt az elmúlt hetekben sajnos elhunyt. Három gyermek maradt hátra. Két fiú, és egy kislány, aki még csak óvodás. Az apuka világ életében dolgozó ember volt, és az is lesz továbbra is ebben biztos vagyok! Éveken át dolgozott egy németországi húsüzemben, hogy az ott megkeresett pénzből családjának a létbiztonságot, az otthon melegét megteremtse. Mindig is saját megkeresett pénzükből javítgatták, építgették otthonukat, hogy gyermekeiknek mindenük meglegyen. Nekik szeretnék segíteni azzal, hogy az alábbi cipőket árverésre bocsájtom, melyeket Priskin Tamás ajánlott fel.”

Tamás volt válogatott labdarúgó, jelenleg a ETO FC Győr focistája, ahol jelenleg 17 góllal vezeti a Merkantil Bank Liga NB II. góllövőlistáját. Többek között megfordult az angol Watfordban, Ipswich Townban, QPR-ban és Ferencvárosban is. Gólt lőtt például a Chelsea, az Arsenal és a Manchester City csapatainak is. A válogatottban 63 mérkőzésen 17 gólt lőtt.

Fotók: Besenyei Krisztián Facebook-oldal

Adomány

A kezdő licit: 50 ezer forint

Minimum licitlépcső: 1000 Ft.

A licit vége: 2021. 04. 15. 19:59:59

A leendő győztes a licit végén egyből az apukának utal, és a befizetési dokumentum bemutatása után, a cipőt Krisztián postázza ki neki! Békés megyén belül, pedig házhoz is viszi a győztesnek a cipőket!

Aki nem szeretne licitálni, de segítene, az a következő számlaszámra utalhat!

Kedvezményezett neve: Nagy Imre

Számlaszám: 50432253-10003138

Közlemény: ADOMÁNY

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában