Tündérszépek 2021 / videóval - galériákkal

2021.04.19. 06:55

Elindult az országos közönségszavazás, Vivien várja a szíveket

Hétfőn kezdődik a Tündérszépek országos döntőjének online szakasza, a közönségszavazás. Voksoljunk a vésztői Fazekas Vivienre!

T.N.

20210414 Vésztő Fazekas Vivien a Tündérszépek szépségverseny megyei nyertese. Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre György

Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a zsűri döntése alapján Békés megyét az országos döntőben Fazekas Vivien képviseli. A vésztői lány már több szépségversenyen is részt vett már, azonban a Tündérszépek verseny az, ami nagyon fontos most az életében. Hozzátette, hogy hatalmas élmény a számára, hogy ő képviselheti a megyét a végső megmérettetésen.

Videó: Tóth Nikolett

Hétfőn kezdődik a Tündérszépek országos döntőjének online szakasza, a közönségszavazás. Ennek során ugyan minden nap egy-egy lányt kiemelten mutatunk be a napilapokban és a hírportálok címlapján, de már az első naptól, tehát április 19-től május 10. éjfélig az összes versenyzőt értékelhetik olvasóink.

Fazekas Vivien összes fotóját a képre kattintva tekintheti meg

Az országos online közönségszavazáson legmagasabb értékelést kapott hölgy lesz a Tündérszépek 2021 közönségdíjasa, aki az elismerő cím mellett egy okostelefon és egy értékes szépségápolási csomag tulajdonosa is lesz. Kiléte azonban majd csak a szépségkirálynőt és udvarhölgyeit is kiválasztó döntő gálaműsoron derül ki, amit a vírushelyzetre való tekintettel július 27-re halasztottak a szervezők. Ezért a közönségszavazás utolsó napjaiban az értékelések átlagát elrejtjük – de szíveket ebben az időszakban is lehet és érdemes osztani a versenyzőknek.

Már csak azért is, mert az értékelők között ezúttal is értékes nyereményt, egy UHD televíziót sorsolunk ki. Előző sorsolásunkon Ambrus László mellé szegődött a szerencse, így az ő otthonában állhat szolgálatba az értékes robotporszívó.

 

Korábbi cikkeinket itt olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában