Ízkombinát - videóval

2021.04.02. 11:51

Felvonultatták a tavasz ízeit Tótkomlóson

Húsvéti előzetesként, a hazai, megyénkbeli termékek népszerűsítésére ételkészítési bemutatót tartott a minap Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége alelnöke Újszászi Roland tótkomlósi hentes manufaktúrájában.

Ny. L.

Újszászi Roland és Prohászka Béla a magyar termékeket ajánlja

A hagyományosan sózott, pácolt húsok kísérőjeként a tavasz színeit, ízeit is felvonultatták az újhagymától, a piros retektől, az uborkától a paradicsomig és a paprikáig.

Újszászi Roland kiemelte, Komlósi kolbász néven védette le portékáját. Örül annak, hogy Prohászka Béla az ő kézműves kisvállalkozását választotta az idei húsvéti ízek bemutatásának helyszínéül. A hungarikumok szövetségének alelnöke mindehhez hozzátette, nagyon jó érzés olyan környezetben készülni egy ünnepre, ahol az emberek őrzik a hagyományokat. A helyi ízek pedig összeérnek egymással a helyi tudás által.

Újszászi Roland és Prohászka Béla a magyar termékeket ajánlja

– Mindig azt mondom, nem egy-egy termék elnevezése, hanem a minősége számít. Éppen ezért azt tanácsolom, húsvétra is megbízható helyről, minőségi, ha lehet, magyar terméket válasszanak! – emelte ki Prohászka Béla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában