Biztonságban csúszdázhatnak

2021.04.06. 16:36

Békésen kiemelt figyelmet fordítanak a játszóterek állapotára

A szokásosnál is jobban várt tavasz beköszönte új fejezetet, új munkatípusokat is jelent Békésen a város működésében. A játszóterek, sportlétesítmények és közösségi terek kiemelt figyelmet élveznek ebben az időszakban – tájékoztatta hírportálunkat Kálmán Tibor polgármester.

P. G.

Fotó: Janos Gazso

A városvezető beszámolt arról, hogy a napokban elkészült a Fáy utcai játszótér csúszdájának teljes felújítása, illetve a biztonságos, a gyerekek testi épségét szavatoló gumifelületeket is kihelyeztek, amit Balog Zoltán önkormányzati képviselő és Kálmán Tibor polgármester tekintettek meg. A polgármester hozzátette, több játék rönkaljzata is megújul a jövőben, így elmondható, hogy a játszótér immár valóban esztétikus és biztonságos környezetben várja a kikapcsolódni vágyó kisgyermekeket. A munkálatok lezárultával minden eszköz és játék teljes körű fertőtlenítését is elvégezték.

Kálmán Tibor és Balog Zoltán ellenőrizte a játékelemet /Fotó: Gazsó János/

– Természetesen városunk minden játszótere hasonló figyelemben részesül. Ahhoz, hogy állaguk továbbra is biztonságos és tetszetős maradjon, mindannyiunk odafigyelésére szükség van – nyilatkozta a városvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában