Koronavírus Békésben

2021.04.27. 12:48

Az oltás jelentőségére hívta fel a figyelmet a turisztikai szakember

Levélben hívta fel az idegenforgalmi szektorban dolgozók figyelmét az oltás jelentőségére Komoróczki Aliz, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője. A felhívást partnereink részére eljuttatták, saját felületeiken pedig a következő napokban teszik közzé.

P. G.

Forrás: shutterstock.com

Mindannyiunkat megviselnek a több mint egy éve tartó, mára már az életünk szerves részévé váló járványügyi korlátozások – fogalmazott a szakember. – Sok területen küzdenek a túlélésért, akik azonban ezt a levelet olvassák, a saját bőrükön érzik, hogy az idegenforgalmat hatványozottan tépázta meg az elmúlt időszak.

Komoróczki Aliz kiemelte, a gazdaság újraindításának első üteme megtörtént, a szakmában érintetteknek viszont még várniuk kell /Fotó: Lehoczky Péter/

- Felmerül a kérdés: személy szerint, mi tehetünk-e azért, hogy megérkezzenek a turizmus területét érintő enyhítések? Igen! Minél többek kapnak oltást, annál hamarabb léphetnek életbe a területünket érintő enyhítések. Az idegenforgalom szakmai képviseletében felelősségünknek érezzük felhívni partnereink figyelmét az oltás jelentőségére – hangsúlyozta az ügyvezető, aki a kft. nevében is mindenkit tisztelettel arra kért, hogy aki még nem regisztrált, tegye meg. Aki időpontot kapott, vegye fel a kért oltást, amennyiben egészségügyi okból nem ellenjavallt számára.

Kifejtette, az oltással rendelkező turisztikai szolgáltatók bizalmat keltenek vendégeik körében, és a bizalom kiépítése jelen körülmények között létfontosságú kérdéssé vált.

- A biztonság kulcsfogalom az úti cél kiválasztásában. A járvány nem fog örökké tartani, és amint a körülmények lehetővé teszik, mi, a gyulai turisztikai

élet szereplői mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy visszaszerezzük azt a pozíciót, amit az utóbbi jó néhány év kemény és szervezett munkájával vívtunk ki magunknak – nyomatékosította. – A korábbiaknál kiélezettebb versenyre számítunk a belföldi vendégkör elérésében, hiszen többen osztozunk a hazai utazóközönség tortáján. Mindezt szem előtt tartva, továbbra is kiemelt jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy városunkban minden érintett biztonságban és jól érezze magát.

Komoróczki Aliz kifejezte köszönetét és elismerését a szakmát jellemző összefogásért, közös gondolkozásért, elszántságért és kitartásért, melyről tanúbizonyságot tettek.

- A vendégeink, dolgozóink és saját egészségünk védelme az elsődleges, azonban Gyula hírnevének fenntartása is kiemelt feladat – ecsetelte. – Ennek érdekében arra kérjük Önöket, hogy továbbra is egységesen képviseljük városunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában