galériával

2021.03.29. 12:54

Horgászatot kedvelők versenyeztek Gyomaendrődön

Szombaton a Fűzfás-zugi holtág versenypályán rendezték meg a Horgászatot Kedvelők Ligája (HO.KED.LI) Rendőr Horgász Egyesület finomszerelékes versenyét.

V. E.

Lakatos Sándor szervezőtől megtudtuk, az esemény az idei HO.KED.LI országos bajnokság első állomása volt, ami a 2000-es évek eleje óta hagyományosnak számít. Keretében fél év alatt az ország hat különböző pontján mérkőznek meg a versenyszerű sporthorgászatot kedvelő rendőrök, melyek közül Gyomaendrőd visszatérő és igen kedvelt állomásuk. A Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége ugyanis barátsággal fogadja őket, nagy segítségükre van a lebonyolításban, ráadásul a pálya is mindig tartogat izgalmakat, kihívásokat.

A szervezőtől megtudtuk, az országos bajnokság végén a hat megmérettetés alapján kiderül, hogy kik képviselik majd Magyarországot a szeptemberi Rendőr Horgász Európa-bajnokságon. A szombati verseny győztes csapata a helyi három fős brigád volt, míg egyéniben Szokács Krisztián, a Dinasztia csapat tagja nyert nyolc kilogrammos fogásával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában