Mudfield

2021.03.02. 10:07

Bejutott a döntőbe a szeghalmi zenekar

Sikeresen szerepelt A Dal 2021 elődöntőjében, és a közönségszavazatok alapján bejutott a döntőbe a szeghalmi Mudfield zenekar, szombaton este. Néhány héttel ezelőtt az elődöntőbe kerülve könyvelhetett el hasonló sikert a sárréti csapat, most pedig már a végső megmérettetésre is helyet szereztek.

B. O.

– Nincsenek szavak, egyszerűen csak annyit mondanánk, – végig nagybetűvel –, hogy köszönjük. Köszönjük, hogy miénk a világ legerősebb, legmenőbb és leghálásabb rajongótábora, reméljük tudjátok, hogy ez a rajongás kölcsönös, odáig vagyunk értetek – fogalmazott a zenekar énekese, Kovácsovics Máté az eredményhirdetés után.

Balázs Loránd, Szabó Dezső, Szegedi Martin, Kovácsovics Máté, Szabó Gergely és Feke István /Fotó: A Dal 2021/

A zenekar a válogatón a Nincsen szerencsém című dallal, míg az elődöntőben ennek akusztikus átiratával szerepelt, ez utóbbival is megnyerve a közönség szeretetét, és döntő szavazatait. A zsűri tagjaként Nagy Feró úgy fogalmazott, egy rockbandának különösen nehéz akusztikus verzióvá alakítani a dalt, a fiúknak azonban ez a feladat nagyon jól sikerült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában