HIRDETÉS

2021.03.16. 12:04

A tartós túlsúly beteggé tesz

Az elhízás és a túlsúly kiváltója sok betegségnek pl. magas vérnyomás, 2-es típusú diabétesz, zsíranyagcsere-zavar, ízületek kopása, stb.

PR cikk

Segítünk lefogyni

Ha szeretné csökkenteni súlyát, segítünk benne. A Premium Diet orvosi diéta a táplálkozástudomány legújabb tudományos eredményeit veszi alapul. A fogyás szakaszában fehérje-shaket használunk. Ezzel hatékonyan csökkenthetjük a súlyunkat és a programban tanultak alapján hosszú távon meg is tarthatjuk.

Hogy vehetek részt?

Ha Önnek nagyobb a testtömeg-indexe (BMI) ≥ 30 kg/m², akkor elhízottnak tekinthető, és nagy a veszélye a társbetegségeknek, pl. magas vérnyomásnak, 2-es típusú diabétesznek, ízületi bántalmaknak stb. Ez a súlycsökkentő program az Ön számára megfelelő.

A helyes fogyás zsírfogyást jelent – hogy működik a program?

Az orvosi diéta program célja a súlycsökkentés, elsősorban a testzsír csökkentése, az izomtömeg megtartása mellett. Az elején hetente találkozik az orvos és a páciens, megbeszélik a teendőket, esetleg mi az a szokás, amin változtatni kell, hogy állítsuk át a táplálkozásunkat.

Az első két napban a Premium Diet Go terméket kell fogyasztani napi ötször. Ez egy teljes értékű étkezés, minden fontos fehérje, vitamin, ásványi anyag és nyomelem megtalálható benne. Az anyagcsere zsírégetésre áll be. A harmadik naptól a Premium Diet Regular termékeket kell fogyasztani reggelire és vacsorára egy normál ebéd mellett (legoptimálisabb a mediterrán étrend alapján). A redukciós fázis attól is függ, hogy mi a kívánt súlycsökkenés, amit el akarunk érni.

Ön profitál, mert

• egy modern, hatékony, tudományosan megalapozott táplálkozási program

• dokumentációt kap sikeréről

• nem csak a súly csökken, de az anyagcsere is rendeződhet

Premium Diet, a hatékony, orvosilag ellenőrzött orvosi diéta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában