TOP

2021.02.11. 07:31

Szép épülettel gazdagodik Pusztaföldvár

A pusztaföldvári piac és csarnok fejlesztésére, kialakítására évekkel ezelőtt nyert a település TOP-os forrást. A község központjában álló, nagy belmagasságú, a múlt század elején épült, gazdaház funkcióval is működött épület (később pártház lett, majd foglalkoztató és üzletek is voltak benne) átalakítása a végéhez közeledik. Sonkolyos Szabolcs polgármester a helyszínen mutatta, kész az akadálymentesített bejáró, lesz korszerű mosdó és nagy tér kívül-belül.

Cs. I.

Az ingatlan melletti területen elbontják a romos épületeket, helyükre fedett kerékpártároló is kerül. Az udvari árusítóhelyek kialakítása oly módon történik, hogy ellátják minimálisan szükséges alap-infrastruktúrával. A készültség 75 százalékos – mutatott körbe a helyszínen a település vezetője.

– Kaptunk 16 millió forint költségnövekmény-támogatást. Önkormányzatunk így hitel felvétele nélkül befejezheti az évek óta folyamatban lévő beruházást. Bízom benne, hamarosan ismét egy szép épülettel gazdagodik településünk, ami a lakosságot, az árusokat, a fejlődést szolgálja.

Sonkolyos Szabolcs: szép épülettel gazdagodunk /A szerző felvétele/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában