tilos a használatuk

2021.02.10. 12:59

Már le is fedték a CsabaParkban a csúszdákat

Fóliával fedték le, takarták le szerdán a CsabaParkban a Körte sori dombra telepített sárga csúszdákat.

L.B.

Fotó: LP6DMK2

Mint hírportálunk is megírta, a csúszdák elkészültek, azonban amíg a dombon véget nem érnek a munkálatok – kilátó, drótkötélpálya, síoktató- és hófánkpálya épül –, addig nem lehet azokat használni. Egyébként a nagyobb csúszdák esetében a későbbiekben térd- és könyökvédőre, védősisakra is szükség lesz, és várhatóan a téli időszakban nem is lehet majd használni azokat.

/Fotók: Lehoczky Péter/

Szarvas Péter polgármester a Facebook oldalán jelezte, a csúszdákat nem lehet használni, és el is kerítették azokat. A tiltás ellenére azonban voltak, akik csúsztak már a sárga csúszdákon. Terjed is egy videó a közösségi oldalakon, miszerint egy fiatal kirepült belőle.

Ezért kérte a beruházást menedzselő városfejlesztési nonprofit kft.-t, hogy a sárga csúszdákat úgy fedjék le, takarják be, hogy azokat semmiképpen sem lehessen használni, az esetleges balesetek elkerülése érdekében. Ezzel a munkával azt a céget bízták meg, amely egyébként is átvette munkaterületként a Körte sori dombot.

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában