mávinform

2021.02.19. 10:47

Hétfőtől a teljes vonalon utazhatunk Szeged és Békéscsaba között

A Szeged–Hódmezővásárhely–Békéscsaba vonalon, a pályaépítés jelenlegi fázisához igazodva vasárnapig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Szeged és Hódmezővásárhely között valamennyi vonat helyett pótlóbuszokkal lehet utazni. Hétfőtől azonban újraindul a vonatközlekedés a Szeged-Hódmezővásárhely szakaszon.

N. T.

202011130 Zalaegerszeg Vasutállomás illusztráció az online jegyvásárlásról szóló sajtótájékoztatóhoz Fotó: Katona Tibor KT Zalai Hírlap

Forrás: MW Archív

Fotó: Katona Tibor

A tram-train beruházáshoz kapcsolódóan hamarosan befejeződik a vonatközlekedést érintő felújítás a Szeged és Hódmezővásárhely közötti pályaszakaszon, ezért hétfőtől ismét teljes útvonalon közlekedhetnek a vonatok a Szeged¬–Békéscsaba vonalon.

Akkortól már nem kell pótlóbuszokra szállni Szeged és Hódmezővásárhely között.

A Szeged–Hódmezővásárhely–Békéscsaba vonalon a vonatok a közforgalmi menetrendben meghirdetettek szerint fognak közlekedni, a korábban már megszokott csatlakozási rendszer megtartásával Szegeden, Békéscsabán és Orosházán, valamint továbbra is Hódmezővásárhelyi Népkert állomáson biztosítanak átszállást Szentes felé – " target="_blank" rel="noopener noreferrer">írja közösségi oldalán a Mávinform.

Kapcsolódó cikkünk:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában